• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Politika
  • Dünya
  • Teknoloji
  • Magazin
  • Seçim Belediye Eğitim Sağlık Yaşam Spor Asayiş Çevre Genel Yerel Kültür - Sanat Ekonomi-Finans Dış Haberler Güvenlik Bilim ve Teknoloji
  • Ara
SON DAKİKA:
08:18
CHP lideri Özgür Özel ve Veli Ağbaba'nın karakutusu açıldı! Turgut Koç’un 618 bin WhatsApp mesajı deşifre oldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Genel Başkanı Bahçeli'den küskün ve ayrılmış Ülkücülere çağrı, Akşener'e çok ağır yüklendi!
Siyaset
Yayınlanma: 09 Şubat 2019 - 15:24
Güncelleme: 09 Şubat 2019 - 17:56

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den küskün ve ayrılmış Ülkücülere çağrı, Akşener'e çok ağır yüklendi!

Siyaset
09 Şubat 2019 - 15:24
Güncelleme: 09 Şubat 2019 - 17:56
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den küskün ve ayrılmış Ülkücülere çağrı, Akşener’e çok ağır yüklendi!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Adana'da partisinin kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında konuştu.

"Partimizin 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günde, böylesi heyecan verici bir düşünce, MHP mensuplarını ve dava arkadaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı'nın böyle bir düşünce ve tasarrufu 50. kuruluş yıl dönümümüz için müstesna ve muazzez bir armağan olmuştur.

"KILIÇDAROĞLU'NA ACIYORUM..."

Bize 'saray bekçisi' diyen Kılıçdaroğlu'na gerçekten acıyorum, perişanlığına üzülüyorum. O da biliyor ki Türkiye'nin bekası için bekçi olmaya hazırız. O da görüyor ki Türk milletinin bekası için bekçilikse bize düşen seve seve yaparız. 

ÜLKÜCÜLERE ÇAĞRI YAPTI

Aramızdan bir şekilde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum. Samimi çağrımı tekrarlıyorum. 9 Şubat 1969'dan 9 Şubat 2019'a kadar geçen 18 bin 262 günde herhangi bir sebepten dolayı küsen, kızan, kırılan kardeşlerime diyorum ki; kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 yıllık emanet hepimize yetecek.

Gelin vebale daha fazla ortak olmayın. Gelin milli bekamızın bu zamanki mücadelesine katılın. El birliği yapalım, ülkü birliği yapalım; ne kadar işbirlikçi ve terör sevici varsa yakalarından tutalım.

"MÜSTESNA BİR ARMAĞAN"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı şahsımı telefonla arayarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin ismini Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirmeyi düşündüklerini ifade etmiştir. Partimizin 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günde, böylesi heyecan verici bir düşünce, MHP mensuplarını ve dava arkadaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı'nın böyle bir düşünce ve tasarrufu 50. kuruluş yıl dönümümüz için müstesna ve muazzez bir armağan olmuştur" dedi.

AKŞENER’E  ÇOK AĞIR YÜKLENDİ!

Törende partililere seslenen Bahçeli şöyle devam etti;

Partimizin 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu günde, böylesi heyecan verici bir düşünce, (Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin isminin Alparslan Türkeş Üniversitesi olarak değiştirilmesinin düşünülmesi) MHP mensuplarını ve dava arkadaşlarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı’nın böyle bir düşünce ve tasarrufu 50. kuruluş yıl dönümümüz için müstesna ve muazzez bir armağan olmuştur.”

Selam olsun asil bozkurtlara, iffet abidesi Asenalara. Selam olsun umudun güneşiyle ısınan mazlumlara. Hakkı yenmiş mağdurlara, kimi kimsesi olmayan gariplere. Hepinizi en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Her birinize en iyi dileklerimi sunuyorum. Allah’a şükrediyorum ki tam 50 yıl sonra yine aynı yerdeyiz, yine aynı çizgideyiz. Dilek kolay… Bir ülkünün peşinde 50 yıl geçti. Kopan takvim yaprakları sarardı, yıllar yılları kovaladı. Ömürler su gibi akıp gitti. Elden ele aktarılan, gönülden gönüle akıtılan vazgeçilmez yemin ile 50 yıl geride kaldı.

Tarih yine 1969’un 9 Şubat’ıydı. Cumhuriyetçi köylü millet partisinin olağanüstü kongresi Adana’da toplanmıştı. Bir adım atılacaktı, bir hareket başlayacaktı. Millet Partisi’nden Milliyetçi Hareket Partisi’ne etap etap ulaşıldı. Tohum olup ekildik, zaman içinde filizlendik, zaman geldi çınarlaşan 50 yıla buluştuk.

Elleri öpülesi ecdadımız olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Mareşal Fevzi Çakmak’a Osman Bölükbaşı’ndan Alparslan Türkeş’e kadar iftihar kaynaklarımıza, siyasetlerimizin kutup başlarına cenabı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Vatan ve millet uğruna bedenlerini siper eden, yardan geçen, serden geçen bir hilal uğruna hayattan geçen manevi kılavuz olan aziz şehitlerimizi minnetle, rahmetle anıyorum. Davamız için bedel ödemiş, zindanları aydınlatmış, taş duvarları inançlarıyla aralamış, yüzleri Yusuf, sabırları Yunus, yiğitlerimize sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum. Partimizin 50’nci yılı kutlu olsun.

‘HİÇ KİMSE İKİNCİ SINIF DEĞİLDİR’

Biz Türklüğümüzü kafatası ölçümleriyle keşfetmedik. Bütün milletin fertleri arasında; anı da birdir, acı da birdir. Beyaz Türk, zenci Türk ayrımı sakattır. Türkiye’de hiç kimse ikinci sınıf insan değildir. Hiç kimse önemsiz ve değersiz değildir.

Diyarbakırlı, Vanlı, Adanalı, İstanbullu, Mersinli, İzmirli, Ankaralı, Yozgatlı, Taşkentli, Karabağlı, Kaşgarlı, Kerküklü, Üsküplü, Batı Trakyalı, Bişkekli, Kıbrıslı… Özet olarak aynı cevherin damarlarıdır. Tartışmasız bir şekilde söylemek lazımdır ki, değişmek hayatın dinamiğinde vardır.

Haber/AYHAN DALYAPRAK

İlginizi Çekebilir
Bu sefer AK Parti belge paylaştı: Hayati Yazıcı'dan Özgür Özel'e belgeli ara seçim yanıtı
Bu sefer AK Parti belge paylaştı: Hayati Yazıcı'dan Özgür Özel'e belgeli ara seçim yanıtı
CHP Kulisleri Kaynıyor: “Mutlak Butlan” Beklentisi Yükselirken Parti İçinde Çözülme Tartışmaları
CHP Kulisleri Kaynıyor: “Mutlak Butlan” Beklentisi Yükselirken Parti İçinde Çözülme Tartışmaları
AKP'li İsimden olay yaratacak açıklama: Mansur Yavaş adaylığa hazırlanıyor
AKP'li İsimden olay yaratacak açıklama: Mansur Yavaş adaylığa hazırlanıyor
Adaylık gezisinde rüşvetin izi! Muhittin Böcek baz sinyaline takıldı
Adaylık gezisinde rüşvetin izi! Muhittin Böcek baz sinyaline takıldı
Son Haberler
CHP lideri Özgür Özel ve Veli Ağbaba'nın karakutusu açıldı! Turgut Koç’un 618 bin WhatsApp mesajı deşifre oldu
CHP lideri Özgür Özel ve Veli Ağbaba'nın karakutusu açıldı! Turgut...
Mehmet Ali Erbil’den şantaj iddiası: “Para talep ettiler”
Mehmet Ali Erbil’den şantaj iddiası: “Para talep ettiler”
MİT kılıfıyla Kapalıçarşı'yı haraca bağladı!
MİT kılıfıyla Kapalıçarşı'yı haraca bağladı!
3 İLDE UYUŞTURUCU BARONLARINA DARBE: 780 MİLYON TL’LİK MALVARLIĞINA EL KONULDU
3 İLDE UYUŞTURUCU BARONLARINA DARBE: 780 MİLYON TL’LİK MALVARLIĞINA...
SON DAKİKA! İBB DAVASINDA ARA KARAR AÇIKLANDI!
SON DAKİKA! İBB DAVASINDA ARA KARAR AÇIKLANDI!
Uygur Türklerinin ünlü ozanı işkenceyle öldürüldü
Uygur Türklerinin ünlü ozanı işkenceyle öldürüldü

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Politika
Dünya
Teknoloji
Magazin
Seçim
Belediye
Eğitim
Sağlık
Yaşam
Spor
Asayiş
Çevre
Genel
Yerel
Kültür - Sanat
Ekonomi-Finans
Dış Haberler
Güvenlik
Bilim ve Teknoloji
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dış Haberler
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.