İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'İstanbul'a 5 bin taksi' projesine tepki gösteren İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, "Kesinlikle kiralama sistemini kabul etmiyoruz. İstanbul'daki taksi sayısı yeterli. Biz Türkiye'de siyasetin de kaderini değiştirecek bir STK ve topluluğuz" dedi.İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), İstanbul'a kiralık 5 bin yeni taksi projesini kabul etmediklerini söyledi.Bunun hiç beklemedikleri bir açıklama olduğunu dile getiren Aksu, İmamoğlu'nun seçimlerden önce 2 kere ziyaret ettiği odalarında taksici esnafına her türlü desteği vereceğini ve haklarını koruyacağını ifade ettiğini aktardı.
Gündem
Yayınlanma: 22 Haziran 2020 - 13:58
Taksicilerden yeni gözdağı: 5 bin yeni taksi projesi hayata geçerse biteriz, siyasetin kaderini değiştirecek bir topluluğuz
Gündem
22 Haziran 2020 - 13:58
Daha önce ÜBER'e karşı eylemde 'Sağı solu yakmak istemiyoruz' diye tehditler savuran İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, bu kez de İBB'nin taksi projesine karşı gözdağı verdi.
İlginizi Çekebilir







