DEVA PARTİSİ ESENYURT İLÇE BAŞKANI HALİS KAHRİMAN'IN ,ESENYURT İLÇESİNDEKİ KAÇAK GÖKDELENLE İLGİLİ NE OLMUŞTU?AK Partili belediye döneminde 22 kat ruhsatı verilen bir bina, CHP'li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt işbaşına geldikten sonra aniden göğe doğru yükselmeye başlıyor. 22 katlı bina birkaç ay sonra tam 40 kata ulaşıyor. Hem de ruhsatsız bir şekilde. Binanın sahibi, 31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek veren AK Partili Halis Kahraman isimli bir iş adamı...Bina 40 kata ulaşınca bölgedeki AK Parti yönetimi devreye giriyor ve işi kovalamaya, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a hesap sormaya başlıyor. Kemal Deniz Bozkurt gelen eleştirilere aylarca aldırış etmiyor.Ne zaman ki İçişleri Bakanlığı'na bağlı müfettişler gelen şikâyetler üzerine denetime başlıyor.Kemal Deniz Bozkurt ondan sonra harekete geçiyor.Kendini savunma şekli çok ilginç! Kaçak olan 18 kattan haberinin olmadığını söylüyor, "Gözümüzden kaçmış" diyor. Ve geçen hafta Belediye Encümeni’ni topluyor, bina sahibine 17 milyon lira para cezası kesiyor! Bitti mi? Bitmedi tabii... Asıl bomba geliyor. CHP'li belediyenin, E-5 Karayolu'na sıfır şekilde kaçak kat dikilen binaya normal şartlarda 60 milyon liralık bir ceza kesmesi gerekiyor. Ama belediye başkanı binayı sanki bir ara sokakta yapılmış gibi gösterip 17 milyon TL ceza kesiyor.
Gündem
Yayınlanma: 23 Mart 2021 - 16:11
HAYALİ VAKIFLA DEVA PARTİSİNE İLÇE BAŞKANI OLDU !
Gündem
23 Mart 2021 - 16:11
Olmayan Vakfın Başkanı (Bizim Beylikdüzü vakfı) Halis Kahriman kaçak gökdelenini kurtarma için Esenyurt ilçesi DEVA Partisi ilçe başkanı olması dikkat çekici.
Hakkında çeşitli iddialar olan Halis Kahrimanın olmayan vakıf üzerinden emniyet müdürlüğünden çakarlı araç koruması alması da çeşitli söylentilere neden olmuş durumda.
Daha önceleri de FETÖ ile ilgili çeşitli yerel gazetelerde haberleri çıkan Halis Kahriman'ın DEVA Partisini kullanarak Esenyurttaki Kaçak Gökdelenini kurtarmaya çalıştığı iddiaları devlet tarafından da yakından izlendiği ve içişleri Bakanlığında ve masakta bir soruşturma olduğu iddiası kafaları karıştırıyor.
İlginizi Çekebilir







