• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Politika
  • Dünya
  • Teknoloji
  • Magazin
  • Seçim Belediye Eğitim Sağlık Yaşam Spor Asayiş Çevre Genel Yerel Kültür - Sanat Ekonomi-Finans Dış Haberler Güvenlik Bilim ve Teknoloji
  • Ara
SON DAKİKA:
07:19
CHP’li Ataşehir Belediyesi’ndeki kirli çarkta ‘Ekrem İmamoğlu’ modeli! Rüşvet paraları hiyerarşiye göre paylaşılmış!
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ekrem İmamoğlu 'Yeterince tanınmıyor' eleştirisine böyle yanıt verdi
Gündem
Yayınlanma: 21 Aralık 2018 - 13:31

Ekrem İmamoğlu 'Yeterince tanınmıyor' eleştirisine böyle yanıt verdi

Gündem
21 Aralık 2018 - 13:31
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Ekrem İmamoğlu 'Yeterince tanınmıyor’ eleştirisine böyle yanıt verdi

CHP’nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını cevaplandırdı.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterdiği Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Best FM’de açıklamalarda bulundu.

Best FM Haber Müdürü Ufuk Karcı’nın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, son 1,5 yıldır İstanbul’un sorunları üzerine ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

ŞEHİRDE YAŞAYANLAR MUTSUZ

Deneyimli siyasetçi, “Elimizde anketler var. Ve bunları sürekli yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yapacağız. Bir gerçek var. İstanbullular, değişim istiyor. Bu açık bir şekilde belirgin. Ve en önemlisi, bu şehirde yaşayan insanların yüzde 60’ı gitmek istiyor. Halbuki, bir dünya şehri burası. Ama yaşayanları mutsuz” dedi.

TANINMA SORUNUNU AŞACAĞIZ

İmamoğlu, adaylığı ile gündeme gelen ‘Yeteri kadar tanınmıyor’ eleştirileri için ise “Bu aslında bana göre bir sorun değil. Ancak, öyle görenler var. Yaşadığımız çağda böyle bir sorunu aşmak, herkese ulaşmak çok kolay. Topbaş, istifa ettiğinde ben partimin adayı olarak, İBB Belediye meclisinde yarıştım. O günden beri gelen, bir tanınmışlığım var. Ama önümüzdeki süreçte muhakkak, daha çok insanın kalbine gireceğiz. Benim en büyük referansım, insandır. Beni tanıyanlar da beni anlatacaklardır” dedi.

PM’DE ÇIKAN HAYIR OYLARINA ÜZÜLDÜM

Ekrem İmamoğlu, CHP Parti Meclisinde yapılan oylamada kendisine en fazla 2-3 kişinin hayır oyu kullandığını hatırlatırken, “Elbette gerekçelerini aramızda konuşacağız. Ancak, tabiî ki üzüldüm. Yine de herkesin fikrini ve tercihini rahat beyan ettiği bir partiyiz. Bu oylar, bir bakıma da bunu gösteriyor. Sonuçta, çok uzun yıllardır CHP’de siyaset yapıyorum. Teşkilatımızın tam desteğini aldığımı biliyor ve hissediyorum” dedi.

BELEDİYENİN KAPISINI HALKA AÇACAĞIZ

İmamoğlu, göreve geldikleri takdir de ilk gündemlerinin, belediyenin kapılarının açılması olacağını vurgularken; “Kimse, şu anda belediyeden faydalanamıyor. Şu son beş yılda kaç kişi İBB Başkanlarının elini sıktı? Biz, halkın muhatap bulabildiği bir anlayış getirmek istiyoruz. İstanbul’un sorunları, İstanbul’da çözülmeli. Ankara’dan değil. Her sorun için bu şehirde bir zemin oluşturulmalı. Benim, şuanda Beylikdüzü’nde müdürlerimin, bürokratlarımın yarısı AK Partili yönetim varken atanmış. Biz, liyakat esaslıyız. Kim olursa olsun, işini yapan görevinde kalır. Çalışmayıp, maaşını alan değil. İBB’de makamların, isimlerin değişmesi ile yaşanan kıyımları herkes bilir. Ama biz öyle değiliz. Belediyede hizmet verenler endişelenmesin. İşini yapanın mezhebi, meşrebi, inanışı, siyasi görüşü ne olursa olsun, onların  garantisi benim. Hakkı olan işine devam eder.” Dedi.

SERVİS PLAKALARI VERİLECEK

Ekrem İmamoğlu, servis araçlarının plaka sorunlarını çözeceklerini hatırlatırken; “Bu sorunun varlığını çok öncelerden biliyorum. Neticede milyonlarca insanı taşıyorlar. Onlara can güvenlikleri emanet edilmiş durumda. Plaka sözü verilmişti. Ama yapılmadı. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanımız ile konuştuğumuzda da bu konu gündemimizdeydi. Göreve geldiğimizde bu sorunu çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir
SON DAKİKA: WhatsApp’ta Gizlilik Alarmı! Kapalı Grup Paylaşımı Tutuklamayla Sonuçlandı
SON DAKİKA: WhatsApp’ta Gizlilik Alarmı! Kapalı Grup Paylaşımı Tutuklamayla Sonuçlandı
AZİZ İHSAN AKTAŞ DAVASINDA 5 İSİM TAHLİYE EDİLDİ
AZİZ İHSAN AKTAŞ DAVASINDA 5 İSİM TAHLİYE EDİLDİ
Eski bakanın şirketine kartel cezası
Eski bakanın şirketine kartel cezası
AVUKAT SERDAR ÖKTEM SUİKASTİNİN SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
AVUKAT SERDAR ÖKTEM SUİKASTİNİN SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
Son Haberler
CHP’li Ataşehir Belediyesi’ndeki kirli çarkta ‘Ekrem İmamoğlu’ modeli! Rüşvet paraları hiyerarşiye göre paylaşılmış!
CHP’li Ataşehir Belediyesi’ndeki kirli çarkta ‘Ekrem İmamoğlu’...
SON DAKİKA: WhatsApp’ta Gizlilik Alarmı! Kapalı Grup Paylaşımı Tutuklamayla Sonuçlandı
SON DAKİKA: WhatsApp’ta Gizlilik Alarmı! Kapalı Grup Paylaşımı...
BEŞİKTAŞ’TA 23 NİSAN DÜNYA BARIŞ PARKI’NDA KUTLANACAK
BEŞİKTAŞ’TA 23 NİSAN DÜNYA BARIŞ PARKI’NDA KUTLANACAK
AZİZ İHSAN AKTAŞ DAVASINDA 5 İSİM TAHLİYE EDİLDİ
AZİZ İHSAN AKTAŞ DAVASINDA 5 İSİM TAHLİYE EDİLDİ
Eski bakanın şirketine kartel cezası
Eski bakanın şirketine kartel cezası
AKP'li Kenan Sofuoğlu kendini 'senatör' ilan etti
AKP'li Kenan Sofuoğlu kendini 'senatör' ilan etti

Ana Sayfa
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Politika
Dünya
Teknoloji
Magazin
Seçim
Belediye
Eğitim
Sağlık
Yaşam
Spor
Asayiş
Çevre
Genel
Yerel
Kültür - Sanat
Ekonomi-Finans
Dış Haberler
Güvenlik
Bilim ve Teknoloji
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dış Haberler
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.